Sponsoren

Hoofdsponsoren:

Hoofdsponsoren Active Ants & Picqer
Hoofdsponsor Active Ants is geen onbekende naam bij de Ecommercerun. Tijdens vorige edities bewees de fulfilmentspecialist al dat het niet alleen talloze hardlopers in het magazijn heeft, maar ook onder het personeel. En ook dit jaar zal Active Ants zich van haar beste kant laten zien.

Onze andere hoofdsponsor Picqer is eveneens een graag geziene gast tijdens de Ecommercerun. Met hun online magazijnsoftware versnellen zij het orderpicken van menig webwinkelier. De snelheid waarmee hun magazijnsoftware werkt, proberen zij te evenaren bij de leukste loop van de ecommerce-branche.

Co-sponsoren:
thuisbezorgd
Waar we in 2012 nog zelf broodjes stonden te smeren, vonden we vanaf de tweede editie Thuisbezorgd.nl bereid om onze lunch te sponsoren. Sindsdien kunnen we na elke run genieten van heerlijke pizza’s en andere lekkernijen van de eten-bestelsite.

IS logo Ecommercerun
Ook InternedServices, één van Nederlands grootste aanbieders van IT- en cloud solutions op abonnementsbasis, draagt haar steentje bij. Al hun professionals werken dagelijks aan één doel: succes realiseren voor hun klanten. De site van de Ecommercerun is bij hen dus in goede handen.

Initiatiefnemer:
Ecommercenews
Sinds 2009 (tot juni 2016 onder de naam Webwinkelweblog.nl) schrijft deze redactie dagelijks over alles wat met ecommerce te maken heeft. De onderwerpen zijn met name interessant voor spelers buiten de top 100.

Ambassadeurs: 

In de afgelopen jaren hebben we een aardige schare trouwe fans verzameld. Sinds onze lustrumeditie in 2016 werken we met ambassadeurs, die tijdens elke run hun beste beentje voorzetten en ook andere ecommerce-spelers weten te enthousiasmeren over de run.