Ondernemen is als een hardloopwedstrijd

Op zondag 16 oktober wordt het startschot gegeven voor alweer de vijfde editie van de jaarlijkse Ecommercerun. MultiSafepay rent samen met andere ecommerce-specialisten mee in Utrecht. De vergelijking tussen hardlopen en online ondernemen is voor ons snel gemaakt: we hebben het hier over topsport.

Hoe cliché het ook klinkt, ondernemen is topsport. Net als bij hardlopen vergt het veel doorzettingsvermogen en zowel fysieke als mentale inspanning om je eigen online onderneming op te bouwen. Vooral het begin is erg moeilijk, juist omdat redenen verzinnen om iets niet te doen zo kinderlijk eenvoudig is. De beslissing nemen om voor jezelf te beginnen is eveneens gemakkelijk te ondermijnen. Wanneer je in de startblokken staat, kan het nog alle kanten op: doe je mee aan de race of blijf je staan? Er zijn altijd genoeg smoesjes en valkuilen om af te haken, maar met een doel voor ogen kom je hoe dan ook verder. Daarom zijn doelstellingen zo belangrijk: terwijl je op je doel afstevent kun je de finish al zien en dat maakt een moeilijk begin al makkelijker.

MultiSafepay steunt online ondernemers bij het verwezenlijken van hun dromen en ambities, zowel starters als experts. Dat doen we met plezier, toewijding en passie. Ook wanneer het even tegenzit. In de race naar de top rennen wij met de ondernemers mee en juichen we ze toe. Want als ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan: waarom zou je geen beroep doen op onze kennis en ervaring? Met ruim vijftien jaar ervaring in de ecommerce zijn we inmiddels bekend met het parcours en de hindernissen. Deze kennis en ervaring gebruiken we om online ondernemers te steunen met ruime betaalmogelijkheden, slimme functionaliteiten en persoonlijke service.

Ondernemen en hardlopen vergen allebei lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen, vooral wanneer je iets vanaf de grond moet opbouwen. Dit betekent echter niet dat je het wiel opnieuw moet uitvinden. MultiSafepay helpt ondernemers met vooruitstrevende technologie op het gebied van online betalingen. Van betaalmethoden tot functionaliteiten waarmee je het onderste uit de kan haalt, wij regelen het. Zo heb je de vrijheid om je te richten op je doel: gewoon de race uitlopen, terwijl wij werk uit handen nemen en je aanmoedigen. Van het startschot tot de finish, MultiSafepay is erbij.

multisafepay-hardloopteam