Ambassadeurs

JMango360
Jmango360

Bij JMango360 kunnen webwinkeliers voor een vast maandbedrag een webwinkel-app laten ontwikkelen. Het bedrijf, dat twee jaar geleden werd opgericht, speelt hiermee in op de trend dat online aankopen steeds meer vanaf mobiele telefoons worden gedaan. Met hun software wil JMango360 kleine tot middelgrote webwinkeliers de strijd laten aangaan met grote ecommerce-spelers voor wie een mobiele app een vanzelfsprekendheid is.

WebwinkelKeur
WebwinkelKeur

Het doel van WebwinkelKeur was, tijdens de oprichting in 2010, het aanbieden van een betaalbaar keurmerk met controles. Naast certificering biedt de organisatie inmiddels klantbeoordelingen, bemiddeling bij geschillen en de inzet van mystery shoppers. Ook heeft het keurmerk sinds begin dit jaar een security scan die controleert op kwetsbaarheden, scant op malware en bijhoudt of de webwinkel nog wel bereikbaar is.

Robin

Robin

Robin ontwikkelt software waarmee webwinkels een betere klantenservice kunnen aanbieden. Dit doet Robin, dat gelanceerd werd in 2013, middels een online klantenservice-tool waarmee ze online service net zo persoonlijk willen maken als in een fysieke winkel. Met de API kan eigen ecommerce-data worden geïntegreerd in het klantenservice-dashboard, waardoor webwinkeliers gerichter contact kunnen hebben met hun klant. Daarnaast bracht Robin een Handvest Klantenservice uit boordevol praktische tips om de klantenservice te optimaliseren.

Ginger Payments
Ginger Payments

Ginger Payments, opgericht in 2014, helpt webwinkeliers met het verwerken van online betalingen. Met een systeem waarbij vrijwel alles te automatiseren is, wil de Payment Service Provider het verschil gaan maken voor webwinkeliers. De Engelstalige naam is geen toevalligheid, want het bedrijf mag dan nu nog alleen in Nederland actief zijn, uiteindelijk wil de betaalaanbieder ook het buitenland veroveren.

Een gedachte over “Ambassadeurs

Reacties zijn gesloten.